Wires

Wires af højeste kvalitet for at give ensartede og forudsigelige resultater

Fra Copper Ni-Ti® og TMA til stål, har Ormco forbedret sin fremstilling og udvikling af wires for at garantere ensartede og fuldstændig forudsigelige resultater.

Med Copper Ni-Ti kan både tandlæger og patienter nyde gavn af de termale egenskaber for nikkel-titanium wires, som påfører en ensartet og konsekvent kraft under hele behandlingen. De nænsomme kræfter bevirker hurtigere tandbevægelser end med Ni-Ti wires. Det er også lettere at indføre wiren i brackets slot.

TMA (Beta Titanium) wires fra Ormco er forgangswire for de høje industrielle standarder for ensartethed og kvalitet. Med halvt så stor kraft og samme egenskaber som stål, er der indikation for brug af TMA i alle trin af behandlingen. Den er især gavnlig, som en arbejdende wire.

Ormco wires i rustfrit stål er fremstillet af kvalitets alloy (300-serie) og tåler en trækstyrke, som overstiger 300.000 psi. De er fremstillet i højeste kvalitet i forhold til præcision, de yder optimale kraft og stabilitet, med elasticitet, formbarhed og glidende egenskaber.

Udvalg af Ormco wires

Oplev Ormcos udvalg af wires

Copper Ni-Ti
Copper Ni-Ti

Copper Ni-Ti archwire demonstrates precise transformation temperature control, is more resistant to permanent deformation and exhibits a smaller drop in unloading force than other nickel-titanium alloys.

Ni-Ti
Ni-Ti

Ni-Ti, Ormco’s nickel-titanium archwire, is characterized by its resilience and high springback capacity, both qualities that are needed during treatment. Ni-Ti is indicated for levelling, alignment and initial rotation control.

TMA
TMA

Ormco helped develop the first beta titanium archwire more than two decades ago. Over the years, it gradually improved the TMA manufacturing process, which is now the industry standard for consistency and quality.

For yderligere oplysninger om wires, kontakt venligst din salgskonsulent.

Den funktionelle bueform

Den funktionelle tandbue skal have den rigtige form for optimal korrektion. Ud fra et funktionelt okklusions-synspunkt, skal tandbuen tilpasse sig efter ledspecifikke bevægelsesmønstre. Det betyder, at Tru-Arch form er mere brede og mere flade hen over fortænderne. Desuden giver Straight-Wire® apparaturet mulighed for at udelukke ind/ud buk i wiren, fordi brackets tykkelse er udviklet for forskellige typer tænder. Den brugertilpassede brackets tykkelse får slotten til at passe til Tru-Arch formen uden buk i buen. Derfor er Tru-Arch tandbueformen og Straight-Wire systemet optimal for den ideelle okklusion.

Kobber Ni-ti Alloy

  • Kobber Ni-Ti wires består af nikkel, titanium, kobber og krom. Disse wire-serier giver en lang række muligheder for at vælge den helt rigtige styrke og wire-størrelse til det specifikke tilfælde og typen af behandling.
  • Tilføjelsen af kobber til de patenterede Ormco Ni-Ti® wires får dem til at reagere over for varme, hvilket frigiver afmålte kræfter og resulterer i en optimal tandbevægelse.

Fordele ved vores wires

Oplev fordelene ved vores wires

Aflastningsegenskaberne (springback) bevirker hurtige og effektiv tandbevægelser.

På grund af Kobber Ni-Ti wirens lavere hysterese er det nemmere at føre dem ind i slottet på brackets.

De er mere modstandsdygtige over for deformering end andre nikkel-titanium wires.

Lette at sætte ind.

Et meget præcist temperaturinterval sikrer en rigtig varmeaktivering.

Overensstemmende batch giver mere forudsigelige resultater.

Hovedkarakteristika ved Ormco wires

Straight-wire® er en familie bestående af reelt ombyttelige apparaturdele til brug ved korrektion af okklusionsafvigelser. De er designet til at give specialtandlæger i ortodonti mulighed for at nå deres kliniske målsætninger så effektivt og så virkningsfuldt som muligt. Følgende er nogle af de vigtigste egenskaber for vores produktlinjer.

Hurtig, effektiv bevægelse

Aflastningsegenskaberne (springback) gør tandbevægelserne hurtigere og mere effektive.

Mere modstandsdygtig

Mere modstandsdygtige over for permanent deformering end andre nikkel-titanium wires. De kræfterne i wiren afgives konsekvent, selv ved mindre afvigelser.

Alsidig

Bredt udvalg af temperaturfølsomhed i forhold til aktivering, som passer til alle typer cases.

Kompatibel med mange systemer

Kobber Ni-Ti® wires fås i flere former: Damon™, Broad Arch og Tru-Arch®.

Lette at føre ind

Selv i de mest vanskelige tilfælde.

Leveres med stops

Damon™ og Copper Ni-Ti® wires leveres med påsatte stops, der gør dem nemmere at sikre i apparaturet.

Vil du vide mere om Ormcos wire?