Damon System

Mere end bare lige tænder

bool(false)

Damon systemet er et avanceret og optimeret Straight Arch apparatur. Det hjælper specialtandlæger med harmonisk at kombinere biologi og apparatur i behandlingen, og ved hjælp af få kræfter at opnår enestående resultater på en nem og enkelt måde.

Damon Systemet hindre behovet for at bruge traditionelle apparaturer, og mindsker samtidig risikoen for ekstraktioner. Det kræver færre ligeringskræfter, hvilket minimerer friktionen og gør behandlingen mere effektiv. Patienter kan behandles hurtigere, med færre besøg og med større patient komfort.

Med traditionelle brackets er specialtandlægerne ofte nødt til at påføre størrere kræfter på tænder i trangstilling for at skabe mere plads. Damon Systemet bruger biologiske kræfter baseret på kroppens adaptive processer for at skabe plads på en mere naturlig måde. I de mange tilfælde har tandlæger, som bruger Damon Systemet, ikke brug for at foretage ekstraktioner.

Det kan med traditionel behandling være nødvendigt at bruge ubehagelige ekstraorale apparaturer og smertefulde palatale elementer for at lave plads samt skabe tandbuen. En række tomografiske undersøgelser har for nylig vist, at Damon Systemets brug af lettere og konstante kræfter stimulerer en naturlig adaptiv proces, som udvider tandbuen. Det skaber plads og resulterer i et stort, smukt smil.

Damon forskellen

  • Damon Systemets brackets har en passiv låge som fastholder wiren i slotten, samtidig med at den giver wiren mulighed for at bevæge sig frit. Dette reducerer friktionen, således at tænderne kan bevæge sig hurtigere og mere behageligt.
  • Traditionelle brackets bruger elastikker eller metalrejer, til at binde og holder wiren fast. Sådanne bånd kan fungere ligesom en håndbremse i en bil og skabe friktion og tryk, hvilket kan forhale behandlingen og gøre den mere ubehagelig.

Udvidelsesmuligheder uden palatal ekspansion eller kirurgi

  • Damon Systemet hjælper både specialtandlæger og patienter ved at reducere behovet for hjælpeapparatur og invasive metoder.

Damon system og hygiejne

  • Vi ved alle, at oral hygiejne i en mund fyldt med brackets kan være vanskeligt at opretholde, men Damon Systemet gør det lettere.
  • Traditionelle brackets bruger elastikker til at fastholde wiren. De samler plak som kan blive årsag til et periodontisk problem. Faktisk har nyere kliniske undersøgelser vist, at elastikker samler mere tandplak og er skyld i signifikant mere blødning fra gingiva.

Fordele ved Damon Systemet

Oplev fordelene ved Damon Systemet

Enestående smil og gode resultater for udseende og ansigtsform.

Behandlingen kan være op til 7 måneder kortere med færre besøg.

I de fleste tilfælde er der ikke behov for ekstraorale apparaturer eller tandudtrækninger.

Signifikant forbedring af resultatets kvalitet.

Større patientkomfort uden behov for yderligere justeringer.

Nemt at holde rent.

Hvad gør Damon Systemet anderledes?

Damon systemet har vist sig at være en fantastisk kombination af passive selvligerende brackets med kraft-kalibrerede wires og minimale invasive behandlingbehov, der tilsammen skaber et lav-friktionssystem. Følgende er de vigtigste tekniske egenskaber:

Brackets uden elastikker og rejer

Der er ikke brug for at skifte elatikker eller rejer og de er blide ved både tænder og tandkød.

Fire solide vægge med en ny ultra-præcisions slot

For dual rotationskontrol, hvilket giver en omhyggelig finish og hurtigere behandling.

Højteknologiske wires

Med hukommelse for form, flytter de tænderne hurtigt med færre justeringer.

Klinisk godkendt behandlingsmetode

Flytter tænderne ind på linje og forbedrer ansigtets æstetik – som regel uden tandudtrækninger eller palatale expansions elementer.

Ingen aktive elastikker eller rejer

Damon Systemets brackets bruger en passiv flytbar låge til at fastholde wiren i brackets, samtidig med at wiren har mulighed for at bevæge sig frit. Det reducerer friktion og tænderne kan flytte sig hurtigere og med større komfort for patienten, da wiren er ikke bundet stramt fast. Desuden er det hurtigere og mere enkelt at udskifte wiren.

Laser-ætset base

Patenteret for optimal styrke og pålidelighed.

Vil du vide mere om Damon Systemet?