Konventionel

Kvalitet og værdi i hver en twin bracket vi placerer

Alle Straight-Wire® eller straight arch brackets er baseret på de oprindelige principper udtænkt af Dr Andrews. Det betyder, at alle A+ Straight-Wire apparaturer er fremstillet iht. Andrews’ tre nøgleprincipper: brackets udformning og kontur, Torque-i-basen og liniær slot opstilling.

Straight-Wire® brackets er reelt ombyttelige apparaturdele til brug ved korrektion af okklusionsafvigelser. De er designet til at give specialtandlæger i ortodonti mulighed for at nå deres kliniske målsætninger så effektivt og virkningsfuldt som muligt. Det er det eneste system, der er baseret på de første principper udtænkt af Dr. Andrews i hans banebrydende artikel, “The Six Keys to Normal (optimal) okklusion.” Der findes kun ét Straight-Wire system, nemlig Straight-Wire systemet som kun kan fås hos Ormco.

Vort udvalg af konventionelle brackets

Oplev hele udvalget af Ormco straight-wire® brackets

Mini Diamond Twin
Mini Diamond Twin

Mini Diamond er udviklet som svar på patientens behov for en mere æstetisk bracket. Formindsket uden at gå på kompromis med funktionen.

Mini-Twin
Mini-Twin

Mini-Twin brackets i metal giver de samme fordelene som ved store twin-brackets, men deres romboide design og den 30% reducerede størrelse i forhold til standard-twin’en, gør dem mere behagelige og mere æstetiske.

Synthesis
Synthesis

Alle Straight Arch brackets er baseret på de oprindelige principper udtænkt af Dr Andrews. Det betyder, at alle A+ Straight-Wire apparaturer er fremstillet iht. tre nøgleprincipper: brackets sammensætning og kontur, torque-i-basen og liniær slotopstilling.

Orthos
Orthos

Orthos er et resultat af datamatiserede anatomiske analyser af hundredvis af ortodontiske cases og det er det første computer-udviklede, system som koordinerer brackets og wires.

Orthos Titanium
Orthos Titanium

Titanium Orthos kombinerer det mest præcise apparatur af brackets og wires med de velkendte fordele ved titanium for at tilbyde det fineste Straight-Arch twin-apparatur på markedet.

Design af sammensætningens kontur

  • Tooth-specific contour design in base.
  • Mirrors the anatomical middle third of the base of each tooth.
  • Exceptionally accurate placement and fit.

Torque-in-base

Slottens midte og basens midte er altid i det samme plan, hvilket gør det nemmere at placerere brackes og få opstillet tænder på lige linje.

Bracket slot på linje

De innovative Straight-Wire apparaturer garanterer, at bracketslotten altid vil være parrellel med det okklusale plan, hvilket bevirker, at man undgå akavede buk i buen. Ægte Straight-Wire ortodontiske apparaturer er programmeret således, at slotten i hver enkelt tands bracket er i samme horisontale niveau, for at udelukke tidskrævende buk i wiren.

Orthos: simple lige tandbuer

Orthos er det første computer-udviklede system, som koordinerer brackets og wires. Brackets præcise geometri koordineret med tandbuens form er designet til at udelukke de almindelige udfordringer som kompencerede buk i buerne i forbindelse med de daglig behandlinger. Dette giver resultater  af høj kvalitet fra rodspis til tandkrone.

Mini diamond

Mini Diamond er udviklet som svar på en patientens behov for en mere æstetisk bracket. Mini Diamond er et resultat af flere års forskning og udvikling. Målet var at forbedre æstetikken ved at minimere bracket uden at gå på kompromis med dens funktion.

Mini Diamond tilbyder de samme fordele som traditionelle brackets hvad angår præcis placering og har desuden:

-en forbedret æstetik og hygiejne med en samlet reduktion i bracketstørrelsen på 30 %. En forbedret patientkomfort med forbedrede faciale konture og forbedrede og anvendelige Hemi Hooks™ samt et permanent ID-mærkningssystem.

Vigtigste egenskaber for konventionelle ormco brackets

Straight-wire® apparaturer er reelt ombyttelige apparaturdele til brug ved korrektion af okklusionsafvigelser. De er designet til at give specialtandlæger i ortodonti mulighed for at nå deres kliniske målsætninger så effektivt og så virkningsfuldt som muligt. Følgende er nogle af de vigtigste egenskaber for vores produktlinjer.

Mini-twin med forbedret retentionssystem

Mini-Twin apparaturet har net-baseret Ultra-Lock højretentions-pads i base på præmolarer i både over- og underkæben, dette giver en større bondingflade og minimerer bondingfejl og ufrivillige debondinger.

Titanium orthos: koordineret system

Kombinerer det mest præcise brackets- og wire system med de tydelige fordele ved titanium for at skabe det fineste straightwire twin apparatur på markedet. Titanium har unikke energilagringsegenskaber og reducerer ufrivillige debondinger med 85 %. Der er behov for færre tandlægebesøg og de anatomisk udformede pads bevirker, at den placeres optimalt på tanden.

Optimesh® xrt forbedrer limning

Alle Synthesis brackets har Optimesh XRT. Det er et 100 gauge net med ekstra underskæringer, og det har vist at øge bondingens styrke med op til 35%.

Forbedring af straight-wire systemet med synthesis

Straight-WireSynthesis kombinerer de anerkendte egenskaber fra det originale Straight-Wire apparatur med innovative teknologier indenfor optimal funktionalitet såvel om en god æstetik. I Straight-WireSystnesis går tradition og avanceret teknologi hånd i hånd.

Would you like to learn more about our Conventional Brackets?