INSIGNIA

Digital behandling alt inklusiv

Ved hver enkel case vil du modtage et brugertilpasset apparatur, som giver dig mulighed for at forbedre behandlingens effektivitet. Behandlingen bliver mere behagelig og resultatet mere præcist og forudsigeligt, ofte på kortere tid end forventet. Insignia kan gøre vanskelige behandlinger lettere at styre og gøre mere enkle behandlinger enestående.

Insignia behandlingen kombinerer 3-D teknologi, avancerede computer algoritmer og interaktivt designsoftware med brugertilpasset brackets for at få en perfekt okklusion og et smukt smil, der er helt unikt for hver enkelt patient.

Når specialtandlægen har designet dit nye smil, fremstiller INSIGNIA brackets og wires specielt til dine tænder, således at de vil give en optimal okklusion og et varigt smil på kortere tid. Andre typer brackets bliver masseproduceret, og specialtandlægen skal selv løse problemerne med variationerne i ansigtets symmetri. Standard brackets kan kræve længere behandlingstid og hyppigere besøg på klinikken for at kontrollere behandlingens udvikling. INSIGNIA brackets er skræddersyet til hver enkelt patient ved hjælp af en 3-D behandlingsplan tegnet specielt til dig af din specialtandlæge i ortodonti.

Digital planlægning og 3-D billeder giver specialtandlægen i ortodonti mulighed for at tilføje brugertilpasset detaljer, som resulterer i en optimal og varrig okklusion samt det flotteste smil. Alt sammen på kortere tid!

Kulminationen af årtiers forskning og innovation

Insignia bruger en højopløsnings-scanning af et PVS aftryk for at skabe en meget præcis, virtuel 3D model af patientens dentale anatomi. Insignia softwaren bruger over 40.000 datapunkter pr. tand såvel som unikke algoritmer for at definere, koordinere og designe patientens tandbuer til den bedst mulige okklusion.

Med Insignia har du komplet kontrol over hvert enkelt patient case. Insignia Approver-softwaren giver dig mulighed for at se hver tand helt ned i de enkelte detaljer. Mange forskellige billeder og vinkler giver dig mulighed for at finjustere hvert enkelt tilfælde og foretage kosmetiske justeringer for at skabe et helt unikt smil.

Skræddersyede apparaturer

Insignia kan kombineres med forskellige apparaturer efter dine specifikke behandlingspræferencer, der hver især fremstilles efter dine specifikationer og din godkendelse. Hver ny Insignia Case leveres med brackets, tubes og wires såvel som placerings-guides, som hjælper dig med at bonde hver bracket perfekt på hver enkelt tand.

Fordele ved Insignia Systemet

Oplev fordelene ved Insignia Systemet

100% brugertilpasset behandling

Hurtigere behandlingtid

Færre besøg på klinikken

Se dit nye flotte smil, før du starter behandlingen

Et sundt og smukt smil for resten af livet

Hvorfor er insignia så populært?

Med hvert nyt tilfælde vil du modtage et brugertilpasset apparatur, som giver dig mulighed for at forbedre behandlingens effektivitet. Hvad får du til gengæld? En behagelig behandling med præcise, forudsigelige resultater, ofte på kortere tid end forventet. Insignia kan gøre vanskelige cases nemmere at behandle og enkle cases helt enestående

Proprietær software

Nem at bruge for at skitsere behandlingsplanen og se slutresultatet.

Skræddersyede brackets

Behov for færre justeringer under behandlingen og meget præcist og forudsigeligt slutresultat.

Forenklede fremgangsmåder

Mere tidskrævende procedurer (såsom bonding af brackets) kan udføres af assistenter, mens du fokuserer på diagnoser og behandlingsplanlægning.

Hurtig og nem

Ikke nødvendigt at investere i materialer og produkter til opstart, licenser eller lager.

Et fremragende værktøj til konsultation

Du kan se det færdigdesignede smil inden behandlingens start. Et fremragende værktøj ved patientkonsultationer.

Would you like to learn more about Insignia?