Over 60 år

med smil

  

I over 60 år har vi udelukkende fokuseret på at hjælpe dig med at levere den bedst mulige oplevelse til dine kunder, og vi samarbejder med dig for bedre at forstå dine behov og udfordringer.

Med et fokus på innovation inspireret af dig og en tankegang om konstant læring sørger vi for, at du altid har adgang til den nyeste teknologi, så din praksis kan vokse gennem tilfredse kunder. Med en arv af kontinuerlige investeringer i forskning og udvikling giver vores løsninger førende praksisser mulighed for at forbedre patienternes smil.

Ortodonti: intet mere, intet mindre

  

Ormco er en global leder inden for ortodonti. Vi tilbyder en komplet serie af ortodontiske produkter, hverken mere eller mindre. Det giver dig den kliniske frihed til at udvikle din praksis på den måde, der er rigtig for dig, sammen med Ormco. Som en del af Envista-gruppen tilbyder Ormco et komplet spektrum af ortodontiske løsninger, der opfylder alle patienters behov.

Brug mindre tid på at shoppe rundt mellem flere leverandører, og vælg Ormco – én partner til alle dine behov.

Vi uddanner og styrker dig

  

Med nutidens informerede forbrugere, der træffer beslutninger online, forstår vi din vigtige rolle i at vejlede patienterne til at træffe det bedste valg for deres behandling i et stadig mere komplekst miljø.

Ormco uddanner og forbereder dig på fremtiden for din praksis.

Få det månedlige Ormco-nyhedsbrev i din indbakke

Hver måned sender vi et nyhedsbrev med alle de seneste produktudviklinger, casestudier og kommende uddannelsesarrangementer!

Hvordan ser fremtiden ud?

  

Vi bliver stadig begejstrede over dette spørgsmål, fordi fremtiden ikke er givet på forhånd. Der er altid en følelse af mulighed.

Når fremtiden driver dig, rækker du altid ud efter at rette op på noget forkert, bevæge dig fremad, tage føringen. Det handler om konstant forbedring.

Ortodonti fascinerer os. Vores fremtid handler om at hjælpe ortodontister som dig med at styrke patienterne. Vi udvider mulighederne for ortodontisk praksis med nye løsninger, der kan ændre en patients liv.

Vores kunder værdsætter den fejlfri kvalitet, Ormco leverer, og vores evne til at indarbejde deres feedback i bedre og mere optimale produkter. Vi hjælper dig med at forstå alle dine patienter, så du kan tilbyde løsninger, der passer præcist til deres behov.

Ormco har udviklet sig til at være en af branchens mest betydningsfulde aktører med en bred vifte af innovative produkter, der dækker et bredt spektrum af din praksis. Vi er stolte af de 60 år, vi har tilbragt som en vigtig partner for det ortodontiske samfund på tværs af alle berøringspunkter. Fra teknik til uddannelse, design og fremstilling – vores innovative løsninger har forbedret vores kunders praksis og deres patienters liv.

Vi ved, hvilken forskel et smil kan gøre, og vi har forpligtet os til at definere fremtiden for ortodonti for at hjælpe dig med at levere den rigtige behandlingsrejse med den korteste tidsramme og de bedste resultater.

Vi har gjort det til vores mission at være på forkant. Ikke kun så du kan levere smil i dag, men så du kan få adgang til de innovationer, der vil hjælpe dig med at levere morgendagens smil.

Vi vil uddanne dig, vi vil stå ved din side – vi vil hjælpe dig med at ændre liv.

Ormco – Sammen driver vi fremtiden inden for ortodonti